gratis tiplijst en ebook uitsnede

Gratis ebook & tiplijst

Al meer dan 5000 iPhone- en iPad gebruikers ontvangen elke maand onze tiplijst. Meld je nu aan en download het gratis ebook.

Klik op de link in de 1e e-mail
Je ontvangt daarna snel het ebook via de 2e mail.

 

Onze gratis iPad 11 demo’s
Hierin leer je hoe je optimaal gebruik maakt van de nieuwe bestanden app en het bedieningspaneel. Apps start je via de nieuwe dock sneller op en ze kunnen beter met en naast elkaar werken.

  • Za. 4 nov. in Obdam*

  • Ma. 20 nov. in Gouda*

Grote ipad en iphone boek ios 11 520x640In alle plaatsen met een * wordt de presentatie gegeven met de nieuwe 10,5 inch iPad Pro en kun je als (nieuw) lid van HCC!apple met korting de nieuwste iOS 11 en High Sierra voor beginners special kopen. Als je op zo'n bijeenkomst lid wordt van HCC met HCC!apple kun je daar ook een van deze specials als gratis welkomstgeschenk kiezen. 

Zomerspecial met vakantie(app)tips 
In onze zomerspecial tref je de beste vakantie (app)tips aan voor je Iphone en iPad. Zoals lekker gratis lezen, overal je favoriete films en series bekijken en zonder internetkosten altijd je weg vinden etc. Veel van deze apps zijn ook beschikbaar voor Android. 
Ook krijg je informatie over 3 creatieve top apps voor je iPad met Workshops voor professionele fotobewerking, videomontage en digitaal tekenen en schilderen. En omdat HCC 40 jaar bestaat, kun je tot 31 oktober ook meedoen aan een tablet teken- en schilderwedstrijd. Meer info via https://apple.hcc.nl/vakantietips-ipadcreatief

Interesse in een creatieve iPad workshop?
HCC!apple start in Utrecht met een gratis Apple Fotobewerking workshop de nieuwe Affinity Photo app op de iPad. Bij voldoende aanmeldingen zijn er dit jaar ook mogelijkheden in Amsterdam en Zuid Holland voor Affinity Photo en andere creatieve apps zoals Procreate en LumaFusion. Deelname aan de workshops is gratis voor leden van HCC met Apple of wie dat op die avond wordt.

Omdat je Affinity Photo ook kunt gebruiken op een mac en een Windows Computer zijn de Affinity Photo workshops voor heel veel foto liefhebbers interessant.
Ja ik heb belangstelling voor een creatieve iPad workshop

 

affinity photo workshop