download iphone ipad tiplijst ebook

Er zijn zoveel apps en nieuwtjes over Apple dat je als gewone gebruiker al snel het spoor kwijt raakt. 
Wat zijn de beste apps en hoe kan ik meer uit mijn iPad, iPhone of Mac halen? Mis niet langer de beste apps tips en kortingen!
Al bijna 7000 iPhone- en iPad gebruikers ontvangen elke maand onze tiplijst!
Meld je nu aan voor de gratis tiplijst en download het gratis ebook>>.

Extra tips via Facebook
Reageer op onze Facebookpagina en klik bovenaan op “Vind ik leuk” om (vaker) leuke en nuttige berichten van ons te zien bij je Facebook berichten.

komende hccapple activiteitenKom gezellig eens langs 

  • Op dit moment zijn er regelmatig Apple bijeenkomsten in Utrecht, Amsterdam/Amstelveen, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Urmond, Alkmaar, Capelle a.d. IJssel en Apeldoorn. Op elke bijeenkomst kun je je Apple vragen stellen, wisselen we leuke tips met elkaar uit of is er een presentatie waar je veel van op kunt steken.Via de afbeelding en via hcc.nl/apple ga je ook naar een handig overzicht met Apple bijeenkomsten>>

    Wil jij vaker Apple bijeenkomsten in Noord Brabant?

Vul dan aub onderstaande enquête in zodat we na kunnen gaan waar we in Noord Brabant blijvend Apple bijeenkomsten kunnen gaan houden.

Waar de meeste belangstelling is en er ook enkele vrijwilligers zijn die het leuk vinden om hun kennis te delen, zullen we samen met de lokale HCC afdelingen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Waar wil jij graag Apple bijeenkomsten bezoeken in Noord Brabant?Vakantie (app) tips, fotobewerking en tekenen en schilderen met je iPad
In onze online zomerspecial lees je nu direct de beste vakantie (app)tips en geven we je informatie over 3 creatieve top apps voor je iPad met Workshops voor professionele fotobewerking, videomontage en digitaal tekenen en schilderen.  Laat het even weten als je interesse hebt in een Workshop met een van deze creatieve apps via https://apple.hcc.nl/vakantietips-ipadcreatief

 

Schermafbeelding 2017 07 21 om 02.51.52 

HCC lid zijn is juist heel voordeligLid worden van HCC is eigenlijk heel goedkoop

Bij de Mediamarkt betaal je voor hun “Altijd aan” support per smartphone, tablet of computer minimaal € 49,00 per jaar. Bij HCC wordt je voor slechts € 38,34 per jaar geholpen met vragen over al je tablets, smartphones en computers. Dat kan op veel meer plaatsen en je kunt ook vragen stellen over alles wat je met je Tablet, smartphone en computer kunt doen. Als HCC lid kun je gratis de HCC bijeenkomsten bezoeken en ook gemakkelijk vanuit je huis al je computervragen stellen.

Als lid ontvang je daarnaast bovendien elk jaar 6x het grootste computertijdschrift van Nederland PC-Active (winkelprijs 6 nrs € 29,94) en kun je bij het lid worden als welkomstgeschenk kiezen voor de "iPad voor beginners" gids (winkelprijs € 12,95). Als je lid wordt op onze bijeenkomsten kun je ook uit andere Apple specials kiezen.

De support krijg je er in het eerste jaar dus eigenlijk helemaal gratis bij of andersom gezegd als support belangrijk voor je is dan krijg je 6 x PC active en het welkomstgeschenk er gratis bij.

Zo’n voordeel laat je toch niet lopen! 

Ik word lid van HCC met HCC!apple als 1e gratis interessegroep*

* LET OP: Alleen als je kiest voor HCC!apple ontvang je gratis al onze extra tips en specials.


Ik ben al lid van HCC
Als je al lid bent van HCC kun je via mijn.hcc.nlApple eenvoudig toevoegen aan je HCC lidmaatschap en zo voortaan ook al hun extra Apple tips en specials ontvangen zoals de Google Foto's gids en het ebook met meer dan 100 iPhone en iPad tips.

Als 1e interessegroep betaal je niets extra voor HCC!apple
(er staat dan alleen een 3 lettercode van je regio op je HCC pas).

Als extra interessegroep kost HCC!apple slechts 2,50 euro per jaar.

Als je nog nooit hebt ingelogd op hcc.nl  of mijn.hcc.nl  kunt je zo een account aanmaken. Vul op mijn.hcc.nl  bij “gebruikersnaam” je “lidnummer” in en als (tijdelijk) “wachtwoord” je “HCC-code”. Die HCC-code vind je op de brief die je bij je ledenpas hebt gekregen. Als je die HCC-code niet meer hebt, kun je telefonisch contact opnemen met de HCC ledenadministratie via 0855-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur). Dan wordt deze je per post toegezonden.


Weet je het zelf gekozen wachtwoord niet meer?

Klik dan op “wachtwoord vergeten”. Vul je gebruikersnaam in en klik op “maak nieuw wachtwoord aan”. Je krijgt dan een e-mail op het bij HCC doorgegeven mailadres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als dat e-mailadres niet meer in gebruik is, neem dan contact op met de ledenadministratie via 085-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur) Als extra mogelijkheid kun je ook Apple toevoegen aan je HCC lidmaatschap door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Bij deze laatste (handmatige) mogelijkheid duurt het alleen wel iets langer voordat je alle specials van HCC!apple ontvangt.


 

Wie zijn wij?

De kern werkgroep van HCC!apple bestaat uit:

Ton de Blok (Voorzitter / Mac / iPad (pro) specialisme)
Frits Hamann (Secretaris / Mac specialisme)
Bert van Dijk (PR / Webredactie / Tiplijsten / iPad specialisme)
Will Hanselaar (Webmaster / Hardware / iPhone specialisme / AppleTV4 specialisme)